Кои са тайните общества?

От много години историята разказва за съществуването на тайни общества, които пазят най-големите материални и духовни богатства, за които светът е чувал и които са оставили своята трайна следа в човешката история. През годините към тях се присъединяват специално селектирани  хора, които историята превръща в легенди. Тези личности се отличават от обикновения човек с умението да посветят живота си на тайна, която никога и при никакви обстоятелства да не бъде разкрита. В  днешно време съществуват много такива общества, които стоят зад различни институции по света и интегрират своите членове в кръговете на властта както в политиката, така и в църквата и големите световни корпорации. А масата, ръководена от висшестоящи поставени лидери, следва общоприетите рамки, които други са й определили, без да съзнава следва чужди принципи, идеали, наложени й от тези личности, които остават в сянка. Някои от тях дори са отговорни за много лъжи в историята, които са ни пропагандирани като истина без право на оспорване. Ето и някои от тези общества, които вече са загубили своята тайнственост, но разбира се дори и тази изложена истина трябва да се поставя под съмнение:


Орденът на тамплиерите - Това е названието на един от християнските военни ордени, възникнали вследствие на Първия кръстоносен поход. Предполага се, че орденът е възникнал в периода между 1118 г. и 1121 г. Целите на новосъздадения орден били да поддържат новото кралство Ерусалим, срещу враждебните мюсюлмански съседи, както и безопасността на християнските поклонници, посещаващи Светите места. 
Кралят на Йерусалим Балдуин Втори дал на рицарите помещение, намиращо се под неговия дворец, който според легендите бил построен на мястото на древноюдейския храм на Соломон. Рицарите се обединили в орден под името "Бедните рицари на Исус''. Въпреки това орденът е познат повече под другото си име - рицари тамплиери. С течение на времето Орденът на тамплиерите се превръща не само в мощна икономическа, но и в политическа структура, оказваща значително влияние над коронованите глави в средновековна Европа.За да станете член на групата трябва първо да сте станали Майстор масон. Организацията е напълно отделна и не е по-високо ниво на масонството.

             Илюминати (от латински illuminati – просветлени, озарени) - Движение на свободомислещите, което е най-радикалното разклонение на Просвещението.  Създадено е на 1 Май 1776г. в Инголщад (Горна Бавария) от езуита Адам Уайшавпт. Тази група е известна като Баварските Илюминати, които са наричали в началото ордена си ‘’Орден на перфекционистите’’. Въпреки, че тази група е била забранена от закона, много влиятелни интелектуалци и политици се смятали за членове. Фактът, че Илюминатите не изискват вярване в по-висша сила, ги прави доста известни сред атеистите. Този факт, както и това, че повечето от членовете били хуманисти, са причината за широкоразпространеното вярване, че Илюминатите искат да свалят организираната религия.
След избирането на нов лидер и опити на правителството да разбият групата, тя в крайна сметка се разпада в края на 18-ти век. Въпреки това, теоретици спекулират, че Баварските Илюминати оцелели, вероятно и до наши дни. Дори се смята, че орденът Череп и кости е американски клон на Илюминатите.
Много хора вярват, че Илюминатите все още действат и дърпат конците на правителствата по света и искат да създадат Световно правителство, базирано на атеистичните принципи.

         Орденът на Сион – Oснован e от монархиста Пиер Плантар през 1956 г. в Анмас. Организацията издава за известно време списанието „Сиркюи“. Плантар се опитва през 1960-те години в Париж да възроди тази организация като тайна ложа и издава подправени документи с предистория, според която тя била основана по време на първия кръстоносен поход на Готфрид фон Буюн в Йерусалими. Известни исторически личности се брояли към нейните членове катоЛеонардо да Винчи,  Исак Нютон и Виктор Юго.
Организацията се споменава в различни конспиративни теории и е представена като древен религиозен орден в ‘’Шифърът на Лонардо’’ на американския писател Дан Браун. Освен в неговата книга орденът се споменава и в книгата за истинската история на Мария Магдалена, написана от Катлин Макгауън, на която лично аз силно симпатизирам.   
Според някои обаче целият орден е измислен с от Пиер Плантард с цел той да се възкачи на френския трон. Към тази теория като доказателстъва се прилагат писма между Плантард, Чериси и Седе, в които са обсъждали схеми как да се борят с критицизма отправен към твърденията им и измисляли нови факти, които да поддържат цялата история.

        Опус Деи - Това е организация на католическата църква, заставаща зад вярванията им, че всеки е призован към святост и обикновеният живот е път към светост. Орденът е създаден в Испания през 1928г. от Хосемария Ескериба с одобрението на папата.
В книгата на Дан Браун се твърди, че Опус Деи е тайна организация на църквата, чиято цел е да победи Орденът на Сион и тези, които искат да разкрият „истината” за християнството и кръвната линия на Христос. Извън книгата съществуват доста спорове за Опус Деи, поради стриктната им религиозна структура.


       Череп и кости - Тайният орден от Йейл, Кънектикът първоначално се е казвал ''Братсвтото  на смъртта'' и е една от най-старите студентски общности в САЩ.  Съществува от 1832г. и в него членуват малцина избрани от елита. Общността използва масонски ритуали и до ден-днешен.  Всяка година  ‘’Черен и кости’’ избират 15 мъже и жени, които да се присъединят към ордена..Членовете се срещат всеки четвъртък и неделя в сграда, която наричат „Гробницата”.
До 70-те години на миналия век имената на членовете не са били пазени в тайна, но ритуалите винаги са били тайни. И двамата президента Буш са били членове на орденът докато са учили в Йейл.
Съществуват много теории за конспирации, най-известната от които, че членове на групата се вербуват от ЦРУ. Управлението направило изявление през 2007г., в което отрича тези слухове.

         Свободните зидари - Великата масонска ложа е създадена през 1717г., когато четири малки групи се обединили. Членстовото имало две степени, докато през 50-те години на 18-ти век не създали трета степен, което разделило групата. Когато някой достигнел 3-та степен, той бил наричан Майстор масон.
Трите степени на масонството са : Чирак, Калфа и Майстор. Някои ритуали (като шотландския ритуал) използват 33 степени на членство.
Масоните използват знаци и ръкостискания за допускане до срещите си, както и за да се разпознават. Тези знаци често се променят за по-голяма сигурност.
За да станете масон, първо трябва  някой от общността да гарантира за вас. В някои случай дори трябва да бъдете препоръчан три пъти, за да ви приемат. Основните идеи на свободните зидари са били идеалите за хуманност, толерантност  и лиялност. Според антимасонските публицисти много лица от австрийската политическа сцена са смятани за свободни зидари.

      Розикруцианум - Смята се, че този орден е бил идея на група германски протестанти през 17-ти век, когато били публикувани три документа . Те се разпространили широко и оказали голямо влияние на хората и историците често говорят за 17-ти век като Розикруцианско просвещение. Първият документ разказва историята на тайнствен алхимик (Кристиян Розенкройц), който пътувал до различни части на света и събирал тайни познания. Вторият документ е за тайно братство алхимици, които се готвели да променят политическото и интелектуално лице на Европа. Третият документ описва поканата на Кристиян Розенкройц за „химическата” сватба на кралят и кралицата в замъкът на чудесата.
Настоящите членове на общността твърдят, че произхода им е много по-древен. Авторите на документите явно клонели към лутеранството и отправяли нападки към Католическата църква.
В днешно време има много групи на ордена и всяка твърди, че произлиза от първоначалната. Учението на ордена външно се определя като модерен християнски гностицизъм, но същностно то представлява актуалната брънка от веригата на служещите на човечеството гностични братства.

             
         Орден на златната зора - Този орден е създаден от д-р Уилиям Робърт Удман, Уилиям Уин Уескот и Самюел Лидел Мадерс. И тримата били от свободните зидари и членове на Розикруцианската общност в Англия. Смята се, че са предшественици на Ордо Темплис Ориентис и повечето модерни окултни групи.
Религиозната система на Златната зора се базира на християнския мистицизъм, Кабала, Херметизма, религията на древните египтяни, свободните зидари, алхимията, теософията, магията и ренесансовите писания. Уилиям Ийт и Алистър Кроули са най-известните членове на групата.


          Билдерберг - Тази група е малко по-различна от останалите, защото няма официално членство. Името се използва за група от влиятелни хора, които тайно се срещат всяка година (обикновено със силно военно присъствие). Обсъжданите теми се пазят в тайна. Срещите обикновено се провеждат в петзвездни хотели. Присъствието се осигурява само с покана. Първата среща е била през 1954г. в хотел Билдерберг в Холандия.

Първите срещи били организирани от няколко човека. Джоузеф Ретингер се тревожел за разрастването на анти-американизма в западна Европа и предложил международна конференция, на която да присъстват лидерите на САЩ и някои европейски страни.


         Ордо Темпли Ориентис - Това е организация, която първоначално е базирана върху масонството, но под  управлявано на „Звярът”  Алистър Кроули тръгва по неговата религиозна система, наречена Телема. Тя се основава на един-единствен закон: „Прави каквото искаш – ще се изпълни целостта на закона, любов е законът,  любов управлявана от воля.” Орденът наброява над 3000 члена от цял свят.

   





Орденът на жартиерата – Това е английски рицарски орден. Учреден от крал Едуард III на 23 април 1348 г. по време нa Стогодишната война. С този орден, Едуард прави опит да обвърже по-силно най-важните рицари на кралството си. Едуард III избира за патрон на ордена Свети Георги, който кореспондира с предназначението му. Знамето на Свети Георги - червен кръст на бял фон, се е развявало в битките като символ на Великобритания. Именно този знак, обграден от кръг, украсява и днес парадното облекло на рицарите на жартиерата.Един от първите носители на високото звание е първородният син на Едуард III, по прякор Черният принц. Сред сегашните носители на ордена са трима членове на кралското семейство - съпругът на кралица Елизабет II – херцог Филип Единбургски, престолонаследникът - Уелският принц Чарлз, другите ѝ двама синове - Йоркския херцог принц Андрю и графът на Уесекс принц Едуард, както и дъщеря ѝ принцеса Ана.

33 comments:

  1. Статията е интересна с обща информация за обществата, направи ми впечатление, че липсват Хашишини.

    ReplyDelete
  2. Да, има още много тайни общества, като ''Вълците'' в Турция, ордена на жартиера и много други и може би скоро ще направя проучаване и за тях. Има такива с доста интересни възгледи.

    ReplyDelete
  3. Добър ден за всички вас. моето име е Бен Сара Аз съм от Хюстън Тексас САЩ съм тук, за да свидетелствам за това как ставам супер актьор в световен мащаб, със заповедта на новата световна Илюминатна светлина, аз бях дълбоко търси помощ, когато един приятел на моя е най-популярният актьор в САЩ, ми каза за новия световен ред на Илюминати, след години на решителност да бъда един от 10-те най-големи актьори в света, накрая се свързах с помощта на г-н Патрик, истинският агент на нов световен ред от Илюминати, сега съм доволен от всичко, което правя в живота днес, присъединява се към новия световен ред от Илюминатите, ще бъдете защитени, слава, влияние на властта и т.н., всички те ще ви дадат. едно нещо, което искам да поправя, е, че ИЛЮМИНАТИТЕ не обичат никого, ако сте новоиндустриализирани, те ще ви дадат семето на богатството и ще ви благословят с мъдрост, сила, влияние и т.н., трябва да сте успешни. Друго нещо е, че обществото има специална благословия за политици и супер звезди. Да бъдеш член на ILLUMINATI е лично решение, обществото не насилва или не моли хората да се присъединят към тях. аз се присъединих, защото искам да постигна сънищата и целите си в живота, никое тяло не ме насилва и съм много щастлив, че съм член днес, защото те са допринесли много за живота ми, като ме превърнаха в един от най-популярните актьори в света. Ако имате интерес да се присъедините към ILLUMINATI SOCIETY Contact Mr. Patrick Via E-Mail: agentpatrick5@gmail.com Или Via WhatsApp +2348055329159

    ReplyDelete
  4. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и петте най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  5. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ.
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и петте най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  6. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ.
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и петте най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  7. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ.
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и петте най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  8. Поздрави от големия орден на обединената държава и целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 700 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ.
    1. Парична награда от USD 700,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор
    4. Дипломатически паспорт за пътуване до всяка страна по ваш избор и много други


    ЗАБЕЛЕЖКА; можете да се присъедините към братството на илюминатите отвсякъде по света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.

    ЗАБЕЛЕЖКА: ако сте заинтересовани любезно се свържете с нас чрез нашия имейл: illuminatitemple91212@gmail.com

    Поздрави ILLUMINATI ХРАМА СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ

    ReplyDelete
  9. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ.
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и петте най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  10. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и петте най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  11. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  12. Поздрави от великия ред на светлината към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и към къща по свой избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ
    1. Парична награда от USD $ 550,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ

    ReplyDelete
  13. Поздрави от великия орден на обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 650 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също така и към дома по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАТИ.
    1. Парична награда от USD $ 650,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ИЛЛУМИНАЦИ Съединените щати

    ReplyDelete
  14. Поздрави от големия Орден на обединението към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 700 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и дом по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ
    1. Парична награда от USD 700,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор
    4. Дипломатически паспорт за пътуване до всяка страна по ваш избор и много други


    ЗАБЕЛЕЖКА; можете да се присъедините към братството на илюминатите отвсякъде по света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.

    ЗАБЕЛЕЖКА: ако се интересувате любезно се свържете с нас чрез нашия имейл: illuminatitemple816@gmail.com

    Поздрави ILLUMINATI ХРАМА СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ
    МАРТИН

    ReplyDelete
  15. Поздрави от великия орден на обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Също така плащаме 650 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, както и към къща по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАТИ.
    1. Парична награда от USD $ 650,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ИЛЛУМИНАЦИ Съединените щати

    ReplyDelete
  16. Поздрави от великия орден на обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Също така плащаме 650 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, както и към къща по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАТИ.
    1. Парична награда от USD $ 650,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ИЛЛУМИНАЦИ Съединените щати

    ReplyDelete
  17. Поздрави от великия орден на обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Също така плащаме 650 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, както и към къща по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАТИ.
    1. Парична награда от USD $ 650,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ИЛЛУМИНАЦИ Съединените щати

    ReplyDelete
  18. Поздрави от великия орден на обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, както и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Също така плащаме 650 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, както и към къща по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАТИ.
    1. Парична награда от USD $ 650,000 USD.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля свържете се с предишния имейл адрес = greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това илюминатско братство, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави ХРАМ ИЛЛУМИНАЦИ Съединените щати

    ReplyDelete
  19. Поздрави от ВЕЛИКАТА ИЛУМИНАТИ ПОРЪЧКА към Съединените щати и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на ILLUMINATI ПОРЪЧКА, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без всяка кръвна жертва. И през годините имаме световни лидери, МИЛИОНИРИ, БИЛИОНИРИ, УЧЕНИЦИ, СУПЕРСТАРИ и всякакви житейски дела, вие сте добре дошли по света във вашата Раса, Религия и Етническа принадлежност, ДОБРЕ ДОШЛИ В ЗАЛАТА НА СЪМАТА и СЪЩНОСТТА.
    Моля, пишете ни на личния ни имейл: greatilluminate99@gmail.com

    Поздрави СЪОБЩЕНИ ДЪРЖАВИ.

    ReplyDelete
  20. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  21. Поздрави от великия ред на илюминатите към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и в къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към илюминацията.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля свържете се с предишния имейл адрес:
    greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия, Сингапур, Канада,
    и т.н.


    Поздрави ВРЕМЕННИ СВЕТОВНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  22. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави СЪОБЩЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  23. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  24. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  25. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  26. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави СЪОБЩЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  27. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  28. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ

    ReplyDelete
  29. Вие сте бизнесмен, политик, музика,
    студент и искам
    да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
    има нужда от силата
    да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
    мечти от a
    член на илюминатите. с това всичките си
    мечти и
    желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
    наистина искам
    да бъдеш член на големите имена на
    Осветете тогава вие
    може да се свърже с (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Държави ................. ............................. държава.
    или
    обадете се на госпожица Сара и можете също да добавите хард към Whats-app +2348104857337 благодаря

    ReplyDelete
    Replies
    1. ТОВА Е СВЕТЛЕНО ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СВЕТА ~~~~ ЗАБЕЛЕЖКА: НЯМА ЧОВЕШКА САКРИФИЦА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА И СЪЩО ИЛУМИНИАТИ НЕ ИСКА ЗА РЕГИСТРАЦИОННА такса ~~~~ Можете да се свържете с храмовия агент чрез WhatsApp :( 2348149171659) ~~~~~ ~ Вие сте бизнесмен, политик, музикант? Искате да сте богат, известен, могъщ в живота, присъединете се към култа към братството на илюминатите днес и ще получите богата моментална сума от. 1 милион долара на седмица и безплатно жилище. където и да решите да живеете в този свят и получавате дори 50 000 000 долара на месец като заплата ... ~~~~~~ Ползи за новите членове, които стават членове на илюминатите. ~~~~ 1. Дом във всяка държава по ваша избор. ~~~~ 2. Нова кола-мечта на стойност 15 000 000 долара. ~~~~ 3. Възможност за среща с най-добрите богати мъже в света ~~~~~~ Трябва да сте на поне 20 години, преди да можете да се свържете с нашите партньори ~~~~ Имейл: iluminworldwide666power@gmail.com~~~~Whatsapp: (2348149171659 )

      Delete
  30. Здравейте Вие сте бизнесмен, политик, музика, студент и искате
    да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
    има нужда от силата
    да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
    мечти от a
    член на илюминатите. с това всичките си
    мечти и
    желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
    наистина искам
    да бъдеш член на големите имена на
    Осветете тогава вие
    може да се свържете с iluminatistar74@gmail.com
    Държави ................. ............................. държава.
    или
    съобщение г-н Франк за Whats-app +2348100367800 благодаря ..

    ReplyDelete
  31. ТОВА Е ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА СВЕТЛИНАТА В СВЕТА
    ЗАБЕЛЕЖКА: ЧОВЕШКИ ОБЯСНЕНИЯ НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ
    Можете да се свържете с представителя на храма чрез WhatsApp: +
    905344501179
    Вие сте бизнесмен, политик, музикант, студент? Ще бъдете богати, известни, силни в живота, присъединете се към културата на братството на илюминатите днес и незабавно ще забогатеете. 1 милион долара на седмица и безплатна къща. Където и да изберете да живеете в този свят и дори да печелите заплата от $50 000 000 на месец...

    Ползи за нови членове, които са членове на Илюминати.
    Къща във всяка страна по ваш избор.
    2. Нова кола мечта за $1,500,000 USD.
    Шанс да се срещнете с най-добрите богати мъже в света.

    Трябва да сте навършили 25 години, за да се свържете с нашите партньори Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com свържете се с този номер истински WhatsApp: +905344501179

    ReplyDelete
  32. Поздрави от великия ОРДЕН НА ИЛЮМИНАТИТЕ към обединената държава и целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И също така плащаме сумата от 500 000 USD, за да посрещнем всички нови членове, когато се присъединят към братството, както и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота им да станат известни.

    ПРЕДИМСТВА НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ ILLUMINATE.
    1. Парична награда от 500 000 USD.
    2. Нов елегантен автомобил мечта на стойност 200 000 USD
    3. Къща-мечта, закупена в страната по ваш избор и много други

    ЗАБЕЛЕЖКА; можете да се присъедините към братството на илюминатите  от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.,

    ЗАБЕЛЕЖКА: ако проявявате интерес, свържете се с нас чрез нашия
    имейл:  greatilluminati94@gmail.com

    Поздрави TEMPLE ILLUMINATE Съединените щати

    ReplyDelete

 

Instagram

Contact Form

Name

Email *

Message *

Facebook