Четирите нови типа жени

В днешния свят, който действа на бързи обороти и от жените се очаква да влизат бързо в крак с нещата особено имайки предвид, че се намираме насред преход, в който патриархата е вече отживелица. Все пак обаче жените си остават нежния пол, а има и такива, които просто са създадени да бъдат домакини.  Според проучвания на американско издание, се отличават четири типажа жени на новото време. Нека видим кои са те:

31 % от жените са самоуверени: знаят какво искат и как да го постигнат.
Нека наречем този тип жени мъжки момичета. Тези девойки вярват в себе си и са убедени, че една жена спокойно може да се конкурира с мъжете и да им бъде равна, особено на професионално ниво. 71 % от тази група жени вярват, че не само могат да правят нещата, които правят мъжете, но и че са по-добри от тях в някои отношения. В личен план дама от този тип е способна да се влюби, противно на очакванията и освен това може да създаде стабино и здраво семейство. Единственото условие е мъжът да бъде ‘’подходящ’’ като под тази дума се влага различен смисъл според всяка жена. За тези представителки на нежния пол е по-добре никога да не се омъжат отколкото да прекарат живота си с неподходящ партньор.  В същото време тя определено знае как да си прекарва добре с мъжете и да се чувства щастлива. Браво момичета!

32% от жените са потенциални домакини.
Тези момичета не отказват да работят, но основната им цел в живота е да си намерят добра партия. Имат работа, но само колкото да поддържат добър стандарт на живот и да са независими когато срещнат мъжа с главно ‘’М’’, след което спокойно могат да се отдадат на семейния живот. За тях понятието кариера е доста далечно, въпреки, че работят, няма нещо в професионален план, на което да държат истински и което да искат да развиват. Дамите от тази група прекарват деня си в очакване да стане 5 часа и да изфирясат от работа за среща с половинката, а ако нямат такава да отидат в някое заведение с приятелки и да набелязват потенциално такова (47 % от тези жени смятат, че животът им не е пълноценен докато не се омъжат). Най-голямата мечта на жена от този тип е да срещне мъжа на живота си и да си свие семейно гнездо (49%  не желаят да работят след като имат деца).  

21% от жените са неуморни авантюристки.
Дамите в тази група нонстоп се лутат между многото възможности, които им предоставя живота. Тези жени прехвърчат от един на друг тип мъже, различни социални занимания и се изправят пред най-разнообразни житейски ситуации. Причината поради която дамите от този тип не могат да задържат вниманието си задълго и да бъдат постоянни е, че винаги търсят най-най доброто. Просто са максималистки. Големият избор от възможности обаче често ги затруднява и обърква (45% от тази категория твърдят, че се въздържат от обвързване, защото са винаги в очакване а се появи по-добър индивид на хоризонта). Тази жена-хамелеон иска да задоволи множеството страни на личността си и копнее за изобилие от нови изживявания. Да живее разнообразието!


16 % от жените преследват удоволствията.

Тази оптимистка по душа е убедена, че всичко в живота винаги ще й бъде по мед и масло. Работи, но само, за да може да си позволява удоволствията, от които има нужда. Да си угажда е основната й движеща сила. Не е по извънредното работно време, но затова пък винаги е в час с това къде са най-добрите купони. (84% описват себе си като заклети фенки на забавленията). По отношение на мъжете тези жени не се свенят да си признаят, че са по-увлечени от идеята да търсят горещи плътски изживявания отколкото да се впуснат в търсене на съпруг (55% смятат, че е по-добре да се отдадеш на връзки, които се крепят само на секса). От такава жена може да се очаква да си лепне снимка по монокини в нета и да беснее  качена върху някой бар (100 % от женит в тази група се радват, ако другите ги описват с епитета ‘’секси’’). Go go girls:)





0 comments:

Post a Comment

 

Instagram

Contact Form

Name

Email *

Message *

Facebook